Vipgangbang

Professionele gangbangs met VIP status in luxe omgeving!

Over / Aanmelden dames

Dames welkom

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar leuke dames vanaf 21 jaar die dol zijn op sex en het leuk lijkt om een keer met ons mee te doen. Interesse? Neem dan nu contact met ons op!

Over Vipgangbang.nl

2VipGangbang.nl (Powered by Hotel Bananas) organiseert maandelijks professionele gangbangs met VIP status in luxe omgeving (Voornamelijk in Bananas Suite – Den Haag). De organisatie is samen al meer dan 40 jaar aktief in de erotische branche en weten dus als geen ander de juiste mensen bij elkaar te brengen.

Wij werken samen met internationale pornosterren en maken gebruik van de meest luxe locaties. Uiteraard zijn onze locaties voorzien van de juiste vergunningen. Onze gangbangs hebben de belangrijke “huiselijke” sfeer en er wordt zorgvuldig gelet op het aantal bezoekers. Less is more. Respect en hygiëne staan bovenaan bij ons!

IMG-20150529-WA0000Op onze gangbangs zijn voldoende lockers, handdoeken en was gelegenheden aanwezig. Onze gangbangs zijn altijd voorzien van heerlijke koude of warme hapjes gemaakt door een professionele cateraar.

Toegang vanaf 18 jaar. Al onze dames zijn 21 jaar of ouder. Drugs verboden.

Wil je op de hoogte blijven van VIPGangbang.nl meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *